Steg 1 och 50årsfest

God jul och Gott nytt år

Såhär i mellandagarna kan vi börja blicka framåt på ytterligare några evenemang som händer i klubben kommande tid!

Utbildning Steg 1

Nu när många börjar bli klara med de praktiska delarna av certifieringen steg 1 så är det dags för teoritillfällen! Haninge Sportdykarklubb kommer anordna två teorigenomgångar inför Steg 1, söndag den 16 januari och fredag 21 januari. Båda tillfällen kommer att ha samma upplägg och det räcker om man går på ett av dem. På tillfället kommer man även få eget studiematerial.

Vi kör igång klockan 18.00 i Möteslokal 1 i torvalla sporthall. (Plan 2 ovanför träningshallarna). Klubben bjuder på lättare middag som man kan käka under tiden. Ungefär 19.30 beräknas vi vara klara för att de som vill vara med på den efterföljande träningen kan vara det. Tag med papper och penna. 

Provskrivning görs vid ett senare tillfälle vilket vi kommer informera om när det närmar sig.

För att vi ska kunna förbereda oss på hur många som kommer och eventuell specialkost anmäler ni på länkarna nedan:

Söndag 16 januari:
https://www.simplesignup.se/private_event/187813/2113807234

Fredag 21 januari:
https://www.simplesignup.se/private_event/187814/e5459bbcca

Ni kan också maila för- & efternamn + eventuell specialkost till info@hsdk.org 

Femtioårsfest!

2020 fyllde Haninge Sportdykarklubb 50 år men på grund av pandemin har firandet skjutits upp. Nu är ett dags att fira! Den 14 maj 2022 kommer en 50-årsfest för 18+ att anordnas. (Se bifogad inbjudan för vidare information). Planeringen är preliminär och kan komma att ändras beroende av covid-restriktioner och dylikt. Ambitionen finns att hålla en dagsaktivitet för alla klubbens medlemmar i anslutning till 50årsfesten, men ett datum för detta är ännu inte satt.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar