SKIDRESA 2012-02-12

Söndag 12 februari anordnar klubben en skidresa till Romme Alpin, Borlänge. Vi har abonnerat en buss som kör oss t/r Torvalla Sporthalls parkeringsplats.

Du som följer med på resan gör det på eget (föräldrars) ansvar. Klubben ansvarar endast för researrangemanget.

Bokning och betalning av resa, mat och ev skidhyra gör du direkt till Romme Alpin enligt brev – Romme 2012

Resan arrangeras av Haninge Sportdykarklubb, men är öppen för familj och vänner till klubbens medlemmar = du får gärna ta med dig föräldrar, syskon och kompisar etc. För att vi skall kunna genomföra resan måste vi bli minst 40 personer.

Antalet platser är begränsat (50 st) så boka redan nu om du vill följa med.

Samling vid Torvalla Sporthall kl. 05:45, bussen går kl 06:00. Hemfärd är planerad till 16:00 från Romme och vi beräknas komma tillbaka till Torvalla ca kl 19:00.

Förutom skidkläder och hjälm (vi rekommenderar starkt att alla skall ha hjälm i backen) så bör du ha med dig en fulladdad mobiltelefon (gärna i en plastpåse eller annat skydd) samt frukost och mellanmål till bussresan. Du som tar med egen matsäck bör ha detta i en liten väska som du kan lämna i matsäcksstugan. Vi åker samma buss fram och tillbaka, bussen kommer att vara låst hela dagen så de väskor och kläder som lämnats i bussen kommer vi inte att komma åt under dagen.

Kolla gärna in Romme Alpins hemsida för mer information om skidorten

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Comments are closed.